• Carbon, muška polo majica kratkih rukava

  Muška polo majica kratkih rukava,
  7.10 
 • Craft Jacket, radna bluza

  Radna bluza 240g/m2, keper, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, dva džepa na grudima, dva sa strane, dve falte pozadi, elastične ranfle oko rukava i na dnu, etiketa za lične podatke unutra.
  12.90 
 • Shift, radna jakna sa skidajućim rukavima

  Shift, radna jakna sa skidajućim rukavima, dvobojni koncept, vodonepropusna (600 mm), otporna na vetar i prljavštinu, sa rajsferšlusom i preklopom sa drirkerima, skidajući rukavi sa rajsferšlusom, visoka kragna postavljena polarom, dva džepa na grudima sa odeljkom za mobilni telefon i olovku, dva prednja džepa, dva unutrašnja džepa, elastične ranfle na rukavima i dnu, reflektivni porub preko rukava, grudi i na leđima, skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja.
  42.00 
 • Craft Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 240gr/m2, keper, dva džepa napred, mali džep, dva džepa pozadi i dva sa strane, dve gajke za čekić, plastična alka za ključeve, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  11.90 
 • Craft Bib Pants, radni polukombinezon

  Craft Bib Pants,  radni polukombinezon, 240 g/m2, keper, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, plaster sa jednim džepom, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, gajka za čekić, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje. Sirovinski sastav: 65% poliester, 35% pamuk.
  16.90 
 • Hammer Bib Pants, radni polukombinezon

  Radni polukombinezon 270g/m2, platno prepletaj, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa), džepovi za umetanje štitnika za kolena, plaster sa tri džepa, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  26.50 
 • Hammer Jacket, radna bluza

  Radna bluza 270gr/m2, platno prepletaj, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, elastične ranfle oko rukava, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, ramena, laktovi), duži zadnji deo, dva džepa na grudima, dva sa strane, praktični odeljci za alat, reflektivni detalji, etiketa za lične podatke unutra.
  19.90 
 • Hammer Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 270gr/m2 platno prepletaj, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena), džepovi za umetanje štitnika za kolena, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  16.90 
 • Cipele plitke JULUN

  Zaštitne cipele izrađene od vodoodbojne kože. Sa i bez čelične zaštitne kapne i neprobojnog metalnog protiv probojnog međusloja. H6115 Cipele plitke JULUN - 1.848 din. H6116 Cipele pltike JULUN čk - 1.995 din. H6119 Cipela plitka JULUN Čel.kapna i Čel.list - 2.175 din.
 • Građevinski šlem

  Šlem od polietilena visoke gustine za rad u industriji, građevinarstvu i rudarstvu sa zamenjivim uloškom i znojnicom. Cena: 367,50 din.
 • SemperGuard latex rukavice

  Rukavice za jednokratnu upotrebu namenjene prehrambenoj industriji. Cena: na upit
 • Rukavice Diper anatomske

  Štrikane rukavice od mešavine pamuka i poliestera sive boje potopljene u prirodni lateks, hrapavi dlan radi boljeg hvata. Cena: na upit