UV digitalna štampa

UV digitalna štampa

UV digitalna štampa

UV digitalna štampa na svim materijalima u punom koloru. Prateci svetske trendove u digitalnoj stampi naša firma Art Vision doo je nabavila novi UV printer japanske firme Mimaki. Profesionalna digitalna UV štampa znatno ubrzava proces realizacije uštampavanja, jer je vreme pripreme za štampu znacajno krace u odnosu na druge tehnike. Moguce je štampati na razlicitim materijalima, metalu, plastici, drvetu, koži…
UV digitalna štampa omogucava da na širokoj lepezi promotivnih reklamnih proizvoda prezentujete vašu firmu na direktan i efikasan nacin.Moguce je štampati Vaš logo ili poruku na olovkama, privescima, USB flash memorijama, magnetima, maskama za mobilne telefone, rokovnicima. Nije potrebno štampanje hiljade primeraka da bi se dobila niska cena izrade.
Printer pored CMYK sistema boja poseduje i belu boju pa je moguce štampati i na transparentnim materijalima a dobiti savršen otisak. Ovaj printer poseduje UV lak koji daje završni izgled i reprezentativnost.

 • Olovke

  Olovke sa kolornom štampom Vašeg logoa ili natpisa po želji. Ceo asortiman olovaka možete pogledati na sledećem linku: OLOVKE.
 • Upaljači

  Upaljači sa kolornom štampom Vašeg logoa ili natpisa po želji. Ceo asortiman upaljača možete pogledati na sledećem linku: UPALJAČI.
 • USB

  Štampa u punom koloru na USB memorijama od 4 do 32gb. Ceo asortiman možete pogledati na linku: USB.
 • PVC članske kartice

  Prednosti PVC plastičnih članskih kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC članske kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu a mogu biti i providne koje se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod korisnika.
 • PVC poklon kartice

  Prednosti PVC plastičnih poklon kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC poklon kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu a mogu biti i providne koje se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod korisnika.
 • PVC vizit karte

  Prednosti PVC plastičnih kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu. Providne vizitkarte se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod posmatrača. Izrada vizitke ovog tipa, postavićete Vaš biznis na viši nivo, bićete u korak sa svetskim trendom.