Zaštitna odeća

 • Carbon, muška polo majica kratkih rukava

  Muška polo majica kratkih rukava,
  7.10 
 • Craft Jacket, radna bluza

  Radna bluza 240g/m2, keper, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, dva džepa na grudima, dva sa strane, dve falte pozadi, elastične ranfle oko rukava i na dnu, etiketa za lične podatke unutra.
  12.90 
 • Shift, radna jakna sa skidajućim rukavima

  Shift, radna jakna sa skidajućim rukavima, dvobojni koncept, vodonepropusna (600 mm), otporna na vetar i prljavštinu, sa rajsferšlusom i preklopom sa drirkerima, skidajući rukavi sa rajsferšlusom, visoka kragna postavljena polarom, dva džepa na grudima sa odeljkom za mobilni telefon i olovku, dva prednja džepa, dva unutrašnja džepa, elastične ranfle na rukavima i dnu, reflektivni porub preko rukava, grudi i na leđima, skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja.
  42.00 
 • Craft Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 240gr/m2, keper, dva džepa napred, mali džep, dva džepa pozadi i dva sa strane, dve gajke za čekić, plastična alka za ključeve, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  11.90 
 • Craft Bib Pants, radni polukombinezon

  Craft Bib Pants,  radni polukombinezon, 240 g/m2, keper, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, plaster sa jednim džepom, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, gajka za čekić, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje. Sirovinski sastav: 65% poliester, 35% pamuk.
  16.90 
 • Hammer Bib Pants, radni polukombinezon

  Radni polukombinezon 270g/m2, platno prepletaj, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa), džepovi za umetanje štitnika za kolena, plaster sa tri džepa, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  26.50 
 • Hammer Jacket, radna bluza

  Radna bluza 270gr/m2, platno prepletaj, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, elastične ranfle oko rukava, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, ramena, laktovi), duži zadnji deo, dva džepa na grudima, dva sa strane, praktični odeljci za alat, reflektivni detalji, etiketa za lične podatke unutra.
  19.90 
 • Hammer Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 270gr/m2 platno prepletaj, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena), džepovi za umetanje štitnika za kolena, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.
  16.90 
 • Blocker, zaštitni i sportski prsluk

  Zaštitni i sportski prsluk sa reflektivnim trakama, delom poliesterskom mrežicom na leđima i elastičnim paspulom oko ruku i na dnu.
  2.99 
 • Spark, unisex zaštitni fluorescentni prsluk

  Spark, unisex zaštitni fluorescentni prsluk Zaštitni fluorescentni prsluk sa reflektivnim trakama – dve trake napred, dve pozadi i jedna preko ramena, sa rajsferšlusom, četiri džepa napred, džep za mobilni telefon i olovku, plastični uložak za ID karticu, plastična gajka za ključeve i gajka za slušalice Veličina: S, M, L, XL, XXL, 3XL Sirovinski sastav: 100% poliester
  6.50 
 • Craft Vest, radni prsluk

  Craft Vest, radni prsluk, 240 g/m2, keper, sa rajsferšlusom i preklopom sa čičak trakom, visoka kragna, drikeri na leđima za podešavanje širine u struku, pet džepova napred uključujući džep za mobilni telefon i odeljak za olovke, dva džepa unutra, lastiš u postavi oko ramena za dodatnu zaštitu od vetra, skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima. Sirovinski sastav: Lice - 65% poliester, 35% pamuk Postava – 100% poliester.
  18.00 
 • Hammer Vest, radni prsluk

  Hammer Vest, radni prsluk 270 g/m2, platno prepletaj, visoka kragna, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju, šest džepova napred uključujući džep za mobilni telefon i dva džepa sa rajsferšlusom, jedan džep unutra, čičak trake leđima za podešavanje širine u struku, skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima. Sirovinski sastav: Lice - 65% poliester, 35% pamuk Postava – 100% poliester.
  19.90