Zaštitna odeća

 • Carbon, muška polo majica kratkih rukava

  Muška polo majica kratkih rukava,

  7.10 
 • Craft Jacket, radna bluza

  Radna bluza 240g/m2, keper, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, dva džepa na grudima, dva sa strane, dve falte pozadi, elastične ranfle oko rukava i na dnu, etiketa za lične podatke unutra.

  14.70 
 • Craft Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 240gr/m2, keper, dva džepa napred, mali džep, dva džepa pozadi i dva sa strane, dve gajke za čekić, plastična alka za ključeve, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.

  13.60 
 • Hammer Bib Pants, radni polukombinezon

  Radni polukombinezon 270g/m2, platno prepletaj, podesivi tregeri sa plastičnim kopčama, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa), džepovi za umetanje štitnika za kolena, plaster sa tri džepa, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.

  26.50 
 • Hammer Jacket, radna bluza

  Radna bluza 270gr/m2, platno prepletaj, visoka kragna, preklop preko rajsferšlusa sa čičak trakama, elastične ranfle oko rukava, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, ramena, laktovi), duži zadnji deo, dva džepa na grudima, dva sa strane, praktični odeljci za alat, reflektivni detalji, etiketa za lične podatke unutra.

  19.90 
 • Hammer Pants, radne pantalone

  Radne pantalone 270gr/m2 platno prepletaj, ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena), džepovi za umetanje štitnika za kolena, dva džepa napred, dva pozadi i dva sa strane, reflektivni detalji, praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve, pojas sa lastišem za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra, trostruki štepovi i ringlice kao ojačanje.

  16.90 
 • Blocker, zaštitni i sportski prsluk

  Zaštitni i sportski prsluk sa reflektivnim trakama, delom poliesterskom mrežicom na leđima i elastičnim paspulom oko ruku i na dnu.

  4.50 
 • Safety Duo, zaštitni prsluk sa dva lica

  Zaštitni prsluk sa dva lica, visoka kragna, zadnja strana duža;
  Prvo lice: fluoroscentno sa reflektivnim trakama i dva džepa sa rajsferšlusom;
  Drugo lice: štepano, sa reflektivnim paspulom i dva džepa sa rajsferšlusom.

  22.00