PVC kartice

Plastične PVC kartice

Kompletno izrađujemo :

 • plastične PVC vizit karte,
 • plastične PVC poklon kartice,
 • plastične PVC članske kartice.

Cenovnik PVC kartica

Komada 100-199 200-299 300-499 500-1000
Jednostrane 0,55 0,47 0,40 0,33
Obostrane 0,75 0,67 0,60 0,53

 • PVC članske kartice

  Prednosti PVC plastičnih članskih kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC članske kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu a mogu biti i providne koje se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod korisnika.
 • PVC poklon kartice

  Prednosti PVC plastičnih poklon kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC poklon kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu a mogu biti i providne koje se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod korisnika.
 • PVC vizit karte

  Prednosti PVC plastičnih kartica su estetske, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. U ponudi imamo kartice koje imaju mat i sjajnu završnu obradu. Providne vizitkarte se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod posmatrača. Izrada vizitke ovog tipa, postavićete Vaš biznis na viši nivo, bićete u korak sa svetskim trendom.