Usluge štampe

 • Gravura

  Gravura u likovnoj umetnosti označava tehniku urezivanja ili izradu reljefa određenog prikaza u tvrdoj i (najčešće) ravnoj površini. Rezultat graviranja može sam po sebi biti neki dekorirani predmet od srebra, zlata, drveta, stakla ili nekog drugog materijala.
 • Štampa velikog formata

  Štampa velikog formata za spoljnu i unutrašnju upotrebu

  Digitalna štampa velikog formata se najviše koristi u reklamne svrhe, kao najbolje sredstvo za povećanje prodaje Vaših proizvoda ali i za povećanje svesti o brendu koji nudite. Uz pomoć dizajna, kvalitetne digitalne štampe i montaže printova na dobrim pozicijama možete povećati posećenost Vašeg sajta, lokala, objekta, regiona. Možete odštampati svoju ponudu i proizvode na posterima i roll-up-ovima i tako obavestiti kupce o važnim ponudama i popustima, ili pak brendirati vozni park i tako se besplatno reklamirati 24h. Raznim opuštajućim motivima u zajedničkim prostorijama i mudrim izrekama u kancelarijama ćete poboljšati produktivnost Vaših zaposlenih i povećati profit! Sajamski štandovi, ponude i novi proizvodi teško bi bili primećeni bez printova i fotografija velikih formata. Postoji mnogo materijala na kojima se može štampati, za brendiranje izloga i izradu nalepnica se koristi pvc folija. Za brendiranje vozila ili ti auto grafiku se takodje koriste folije ali specijalne cast folije. Veliki baneri se štampaju na ciradi ili na mesh platnu a bilbordi na blue back papiru. U zadnje vreme je dosta zastupljena štampa slika na canvas platnu. Pored štampe (plotovanja) na pvc foliji u mogućnosti smo i da konturno isecamo (katujemo) nepravilne oblike za pvc nalepnice.
 • UV digitalna štampa

  UV digitalna štampa na svim materijalima u punom koloru. Prateći svetske trendove u digitalnoj štampi naša firma Art Vision doo je nabavila novi UV printer japanske firme Mimaki. Profesionalna digitalna UV štampa znatno ubrzava proces realizacije uštampavanja, jer je vreme pripreme za štampu značajno kraće u odnosu na druge tehnike. Moguće je štampati na različitim materijalima, metalu, plastici, drvetu, koži... UV digitalna štampa omogućava da na širokoj lepezi promotivnih reklamnih proizvoda prezentujete Vašu firmu na direktan i efikasan način. Moguće je štampati Vaš logo ili poruku na olovkama, privescima, USB flash memorijama, magnetima, maskama za mobilne telefone, rokovnicima. Nije potrebno štampanje hiljade primeraka da bi se dobila niska cena izrade.
  Printer pored CMYK sistema boja poseduje i belu boju pa je moguce štampati i na transparentnim materijalima a dobiti savršen otisak. Ovaj printer poseduje UV lak koji daje završni izgled i reprezentativnost.
 • Tampon štampa

  Tampon štampa je tehnika duboke štampe sa indirektnim otiskivanjem gde se gumenim tamponom sa štamparske forme (klišea) boja prenosi na željeni predmet. Ova vrsta štampe se koristi najčešće za štampu na zakrivljenim površinama predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal. Najčešći artikli koji se štampaju tehnikom tampon štampe su olovke, upaljači, šoljice, pepeljare privesci i drugi promotivni artikli.
 • Sito štampa

  Sito štаmpа je tehnikа štаmpe kod koje se otisаk ostvаruje nа tаj nаčin što se bojа potiskuje kroz štаmpаrsku formu. Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu, keramici i sličnim podlogama raznih oblika i namena. S obzirom nа rаznovrsne mogućnosti, ovа tehnikа je nаšlа primenu u mnogim industrijskim grаnаmа, а nаročito mesto zаuzimа u tekstilnoj industriji (majice, trenerke, dresovi, radna odela…).
 • Digitalna štampa

  Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka. Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samolepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače... Digitalna štampa je pre svega namenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija digitalne štampe omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice... što bi u ofset štampi trajalo nekoliko dana i bilo ne ekonomično zbog malog tiraža.
 • Ofset štampa

  Ofset štampa je štampa visoke rezolucije i namenjena je štampanju većih serija gde može dostići cenu i do 10 puta nižu u odnosu na druge tehnike štampanja na papiru. Ofset štampa se primenjuje za štampu na papiru i polukartonu (papir veće gramaže). Najčešće su to u pitanju plakati, flajeri, vizit karte, brošure i slično.