Blokovi za pisanje (reklamni blokovi)

Blokovi za pisanje (reklamni blokovi)

Blok za pisanje je skup papira sa otisnutim osnovnim podacima Vašeg preduzeća, a koristi se u svakodnevnom radu za pisanje raznih podataka. Obično ih izrađujemo u standardnim dimenzijama A4, A5, A6.

Blokovi su jedan od najboljih reklamnih proizvoda, zato što imaju maksimalnu upotrebnu vrednost, a samim tim i konstantnu vašu reklamnu poruku pred očima osobe koja je dobila i korisati vaš blok.

Izrada reklamnih blokova

Blok za pisanje ili reklamni blok je proizvod izradjen od unutrašnjeg dela koji se sastoji od većeg broja (50, 70, 100) listova papira za pisanje i omota odnosno korice.

Način izrade blokova

Reklamni blokovi za pisanje se izrađuju u različitim formatima papira kao što su A4, A5, A6 i sastoje se od štampanih korica (250-300gr kunstrdruk papir) koje mogu biti plastificirane (plastifikacija dodatno štiti korice od habanja) i unutrašnjosti bloka koji čine papiri (80gr ofsetni papir) sa uštampanim motivima. Blokovi mogu biti povezani po kraćoj (portrait) dužoj strani (landscape) i obično blokove povezujemo lepljenjem, heftanjem (klamovanjem) ili žičanim koričenjem.

Primena reklamnih blokova

Reklamni blokovi se koriste kao korisno sredstvo povećanje svesti o brendu jer kroz njegovu upotrebu intenzivno se povećava prepoznatljivost brenda kod korisnika dok zapisuju svoje beleške.


Posetite našu kontakt stranu ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama.