Katalozi, brošure

Katalozi, brošure

Katalozi odnosno brošure su popularno i opšte primenjljivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda odnosno usluga.
Potrebu za katalozima – brošurama ima svaka proizvodnja, veleprodaja, trgovina, industrija…

Katalozi, brošure

Katalozi ili brošure (prospekti) najčešće sadrže skup podataka o proizvodima, uslugama, referencama i slično, a kreiraju se da bi se čitaocu vizuelno prikazale sve neophone informacije. Izrada brošura i kataloga se izvodi štampanjem papira različitih formata savijenih u oblik knjižice ili savijeni sa većeg u manji format. Često se vrši i plastifikacija sjajnom ili mat folijom kako bi se utisak o njihovom kvalitetu podigao na viši nivo.Moguće je takođe uraditi i spoljni džep različitih oblika, u koji mogu stati dodatni materijali, CD/DVD, vizit karta, USB-flash, ili slično. U odnosu na flajere i druge štampane papire brošure ili prospekti sadrže više informacija i daju veću slobodu dizajnerima da kroz svoju kreativnost naprave atraktivan proizvod koji čitaocima prenosi osim informacija koje sadrži i rad koji je uložen u njihovu kreaciju, dah luksuza i kvaliteta.

Primena kataloga, brošura

Najveću primenu kataloga i brošura imaju:
  • trgovinski lanci,
  • veleprodaje,
  • maloprodaje,
  • grane industrije,
  • proizvođači i
  • ponuđači usluga.
Kataloge i brošure možete susresti na promocijama, sajmovima, kongresima, sastancima i drugim promotivnim dešavanjima.

Cenovnik kataloga i brošura

S obzirom da u formiranju cena utiče više različitih faktora (količina, dimenzija, savijanje, završna obrada i sl.), cene formiramo na osnovu dostavljenog upita.

Posetite našu kontakt stranu ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama.