Knjige

Knjige

Knjige se obično štampaju u A5 ili B5 formatu, na ofset hartiji, u broširanom povezu (lepljene sa strane), ali se mogu raditi i u bilo kojoj drugoj dimenziji i na različitim materijalima.

Štampanje knjiga

Štampanje knjiga može biti složen posao, zbog toga našu pažnju posvećujemo autorima kako bi im pružili sve što je neophodno u izradi knjige na način kako su je oni zamislili. Nudimo:
  • štampu malih i velikih tiraža knjiga,
  • visok kvalitet kolorne i crno bele štampe,
  • podršku u procesu pripreme za štampu.

Tiraži za štampu knjiga

Ukoliko Vam je štampa knjiga potrebna u kratkom roku ili u manjim tiražima preporuka je digitalna štampa, ukoliko su Vaši tiraži veći u tom slučaju ofset štampa je optimalan izbor.

Koričenje i završna obrada knjiga

Koričenje predstavlja prvi utisak kod čitaoca, a mi u ponudi imamo meki i tvrdi povez odnosno koričenje mekim i tvrdim koricama. Korice su obično papiri nešto veće gramature 300gr i više završno obrađeni sjajnom ili mat plastifikacijom, dok se kod tvrdog koričenja koristi tvrde lepenke na koje je zalepljena korica plastificirana u sjajnoj ili mat foliji.

Kvalitet

Kompletne radove vezane za izradu knjiga od štampe do završne dorade i obrade izvodimo na opremi najvišeg kvaliteta koja se periodično proverava u cilju postizanja visokog kvaliteta proizvoda.

Posetite našu kontakt stranu ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama.